Selecteer een pagina
Aanbieding!

Pelletkachel Aria

Merk: RAVELLI

2899,00 2450,00

De Ravelli pelletkachel Aria is een prachtige kachel die mooi compact is. Bij de Aria wordt geen gebruik gemaakt van een ventilator om de warmte te verspreiden en daardoor is deze uitvoering zeer stil. Combineer het met het mooie vlambeeld en je hebt een aanwinst voor je woonkamer of keuken te pakken. Ideaal als bijverwarming en zelfs als dit model niet brandt is dit model zeer mooi door het unieke design. De Ravelli Aria staat op een voetstuk van met de hand bewerk eikenhout.

Leverbaar vanaf juni 2021

Eigenschappen Aria

Hieronder vind je alle eigenschapen van de Ravelli Aria. Door het grote pelletreservoir brandt de Aria lang zonder bij te vullen. De brandtijd en temperatuur zijn op dit model volledig instelbaar. Zo heb je het altijd lekker warm op de door jou gekozen tijden!

RDS Systeem
Het nieuwe ingebouwde RDS systeem zorgt er automatisch voor dat de verbranding van de pelletkachel optimaal is. Zo brandt de Ravelli Aria in ieder unieke situatie optimaal. Een bijkomend voordeel is dat het rendement stijgt en dat het pelletverbruik daalt.

 

Vermogen (kW) min – max 2,7 – 6
Afmetingen B x H x D (mm) 621 x 718 x 513
Uurverbruik – min/max (Kg/h) 0,54 – 1,24
Rendement (%) 90,8 – 89,4
Rookuitvoer achter (Ø mm) 80
Tankinhoud (Kg) 18
Brandduur min/max (h) 14 – 33
Elektrisch vermogen tijdens bedrijf  (W) 60
Nettogewicht (Kg) 127

Ravelli Pelletkachel

Zeer betrouwbaar, de nieuwste technieken en een lust voor het oog. Het Italiaanse Ravelli is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van pelletkachels. En dat zie je terug in de details. Een hoogwaardige afwerking, luxe uitstraling en een mooi rustig vlambeeld is wat deze pelletkachels kenmerkt. Ravelli levert pelletkachels, cv pelletkachels en inbouw pelletkachels. Vanzelfsprekend voldoen alle pelletkachels aan alle strenge Europese normen.

 

Downloads