Selecteer een pagina

Houtkachel Asia BII

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

1090,00

De in gietijzer en staal uitgevoerde houtkachel Asia BII is een stijlvolle houtkachel bekleed met speksteen. Deze houtkachel kan een ruimte tot 215 m3 verwarmen. Daarmee is de ASIA BII van 93 centimeter hoog een ‘kleine’ krachtpatser. De houtopslag onderin is een detail dat nog extra sfeer geeft aan deze kachel.

Levertijd circa 3 weken

Eigenschappen Asia BII

Hieronder vind je alle eigenschappen van de Asia BII houtkachel van La Nordica Extraflame. Met een rendement van 81,3% verbrand je gemiddeld 1,7 kilogram hout per uur. Door de robuuste uitvoering (gietijzer, speksteen) heeft deze kachel een gewicht van 159 kilo.

 

Extra informatie

Vermogen 6,0 kW
Te verwarmen ruimte 215 m3
Rendement 81,3%
Afmetingen (B x H x D) 438 x 930 x 470 mm
Gewicht 159 kilo
Verbruik 1,7 kg/uur
Diameter rookkanaal 120 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads