Selecteer een pagina

Houtkachel Dorella L8 x

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

800,00

Klassiek, maar toch modern én een scherpe prijs. Met de Dorella haal je een mooie kachel in huis. Kenmerkend zijn de zijpanelen uitgevoerd in keramiek of speksteen. Dit geeft deze kachel echt een extra twist. Door de uitvoering in verschillende kleuren, kies je eenvoudig altijd een kachel die bij je interieur past. Ga je voor vurig rood, beige/bruin of toch de speksteen uitvoering?

Levertijd circa 3 weken

Dorella L8 X

Een ruimte verwarmen ot bijna 200 m3? Geen probleem voor de Dorella L8 X van La Nordica Extraflame. Met een hoogte van bijna 85 centimeter een mooie, aanwezige kachel die je helpt om het bij jou thuis of op kantoor behaaglijk warm te maken.

 

Extra informatie

Vermogen 6,8 kW
Te verwarmen ruimte 195 m3
Rendement 77,0%
Afmetingen (B x H x D) 465 x 845 x 491 mm
Gewicht 102 kilo
Verbruik 2,1 kg/uur
Diameter rookkanaal 120 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads