Selecteer een pagina

Houtkachel Ester BII

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

1590,00

Prachtige uitvoering met staal en speksteen. Zoals je op de afbeelding ziet, trekt deze houtkachel direct de aandacht. Zeker als het vuurtje brandt, want de vlammen zie je bij dit model erg goed. Door het speksteen geniet je langer van behaaglijke warmte, omdat de stenen de warmte lange tijd vasthouden. Een regelrechte aanrader voor elke woning!

Levertijd circa 3 weken

Ester BII

Een rendement van 80% en een te verwarmen ruimte van 215m3. Met de Ester BII haal je naast schoonheid ook een mooie, robuust stuk techniek in huis. Met een hoogte van bijna een meter pas deze houtkachel vrijwel overal. Het gewicht is maar liefst 243 kilo, maar geen nood: het transport regelen wij!

 

Extra informatie

Vermogen 7,5 kW
Te verwarmen ruimte 215 m3
Rendement 80,0%
Afmetingen (B x H x D) 540 x 950 x 478 mm
Gewicht 243 kilo
Verbruik 1,9 kg/uur
Diameter rookkanaal 130 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads