Selecteer een pagina

Houtkachel Ester Forno Evo

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

2590,00

Met de La Nordica Ester Forno Evo herleven oude tijden. Zie jij jezelf al zitten in je woonkeuken terwijl de vlammen dartelen en het stoofvlees staat te pruttelen in de oven? Met deze houtkachel met ovengedeelte kan het. Alsof de tijd stilstaat. Dat geldt overigens niet voor de techniek, want deze kachel is uitgevoerd met de beste materialen. Gegarandeerd jarenlang plezier met stoken en koken.

Levertijd circa 3 weken

Ester Forno Evo

Bekijk hieronder alle eigenschappen van deze unieke houtkachel met oven. Met een rendement van 86,7% is dit model een van de meest effectieve houtkachels in zijn soort.

 

Extra informatie

Vermogen 8,2 kW
Te verwarmen ruimte 235 m3
Rendement 86,7%
Afmetingen (B x H x D) 540 x 1300 x 470 mm
Gewicht 317 kilo
Verbruik 2,2 kg/uur
Diameter rookkanaal 150 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads