Selecteer een pagina

Houtkachel Gemma Forno

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

1350,00

Een blikvanger met zijwanden van speksteen én een bakoven om de lekkerste gerechten te maken terwijl je stookt. Dat is de houtkachel Gemma Forno. Met deze kachel verwarm je een ruimte tot 203 m3. Door de uitvoering met speksteen, houdt de Gemma Forno ook náher stoken nog lang een aangename temperatuur vast. Deze beauty mag er wezen!

Levertijd circa 3 weken

Gemma Forno

Hieronder vind je de eigenschappen van deze houtkachel. Met een hoogte van ruim 1200 centimeter krijgt deze kachel een mooie ranke uitstraling. Het vermogen van 7,2 kW geeft aan dat er voldoende power voor verwarming aanwezig is.

 

Extra informatie

Vermogen 7,2 kW
Te verwarmen ruimte 206 m3
Rendement 85,3%
Afmetingen (B x H x D) 460 x 1207 x 495 mm
Gewicht 121 kilo
Verbruik 2,0 kg/uur
Diameter rookkanaal 120 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads