Selecteer een pagina

Informatie

We krijgen veel vragen. En dat vinden we leuk. We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is: een kacheldealer die uitsluitend online verkoopt. Dat heeft zo z’n voordelen, denk aan de scherpe prijs. Het nadeel is dat we alleen een ONLINE showroom hebben. Wij zien dat niet als een probleem. Sterker nog: we beschrijven al onze kachels uitgebreid en zo kom je snel alles te weten van onze modellen. Door uitsluitend te werken met topmerken, garanderen we kwaliteit.

Bezorging
Wij verzenden al onze modellen voor een vaste prijs van €49,00. De bezorging wordt uitgevoerd door onze transporteur en gebeurt altijd in overleg. Het transport is bovendien verzekerd. 

Betaalmethoden
Bij kacheldeal.nl kun je met alle gangbare betaalmethoden afrekenen:

  • i-DEAL
  • Sofort
  • Bancontact
  • Klarna (achteraf betalen, toeslag 3%)
  • Mastercard (toeslag 3%)
  • VISA (toeslag 3%)
  • Overboeking

 

Wij zijn er van overtuigd dat ook een product als een kachel uitstekend online besteld en verkocht kan worden.

Kacheldeal.nl streeft er naar om altijd de laagste prijzen te bieden voor topkwaliteit kachels. We richten ons daarbij op STOKEN en KOKEN, want naast haarden om ruimtes te verwarmen zijn we groot fan van de prachtige kookhaarden.

Onze prijzen zijn laag, omdat we ons uitsluitend richten op het zo scherp geprijsd mogelijk aanbieden van pelletkachels, pelletbarbecues, terrashaarden houtkachels en kookhaarden. Wij verzorgen geen installatie en een aankoop bij kacheldeal.nl is dus uitermate geschikt voor als u al een bestaand rookkanaal heeft waarop de kachel kan worden aangesloten. 

Hoe doen julie dat? Dat vragen veel klanten ons. Het antwoord is simpel. Door gebruik te maken van onze uitstekende contacten bij producenten en de kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we ZEER SCHERPE prijzen aanbieden.

De kosten houden we laag doordat we GEEN showroom hebben met brandende kachels en daardoor weinig extra kosten. Daarnaast kopen we veel populaire modellen groot in en zorgen ervoor dat we waar mogelijk voldoende voorraad hebben om snel te leveren.

Om ervoor te zorgen dat iedere klant een kachel koopt die volledig naar wens is, werken we met modellen die zichzelf bewezen hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien omschrijven we elk model zo transparant mogelijk op onze website. Zo weet je wat je kunt verwachten. 

 

Een keerzijde van een echte internetshop als kacheldeal.nl is dat we geen showroom hebben. Is dat erg? Wij denken van niet. We proberen onze modellen online zo volledig mogelijk te presenteren. We omschrijven elk model uitgebreid en uiteraard ontbreken ook maatvoeringen en dergelijke niet.

Doordat we uitsluitend gerenomeerde merken verkopen, weten we zeker dat het met de kachels goed zit. 

De verzendkosten bedragen standaard €49,00. Dit is inclusief verzekering tegen transportschade. Je kunt je voorstellen dat er wel wat komt kijken bij het verzenden van een kachel die soms meer dan 200 kilo weegt.

Mocht er wel schade opgetreden zijn, dan zorgen wij dat dit netjes wordt afgehandeld. Aan de verpakking kan het niet gelegen hebben.

 

Op alle onderdelen van onze modellen krijg je 2 jaar fabrieksgarantie. Bovendien zijn de meeste onderdelen van al onze kachels na te bestellen, mocht er onverhoopt iets misgaan. Wij leveren geen service en reparatie aan huis. Uiteraard zijn wij ook verzekerd voor transportschade. Al onze modellen zijn voorzien van een CE-certificering. Voor de beste prestaties van uw pelletkachel raden wij aan om een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren door een erkend installateur.

Installatie verzorgt kacheldeal.nl ook niet. Wij richten ons volledig op het zo scherp geprijsd mogelijk aanbieden van kachels. Ideaal voor klanten die bijvoorbeeld al een bestaand, goed, rookkanaal hebben en daar een nieuwe kachel op willen aansluiten. Wij raden altijd aan om bij twijfel of onvoldoende kennis een vakkundig installateur te raadplegen of in te schakelen. Onze kachels voldoen aan de strengste Europese normen, maar goede installatie is noodzakelijk en essentieel. Denk er dus goed over na wat je wilt en wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn, zeker als het gaat om een pelletkachel. 

Lees ook onze algemene voorwaarden

 

Ondanks de zorgvuldig verpakte kachels en grondige inspectie, kan het voorkomen dat een kachel (lichte) transportschade heeft. In dat geval dient u altijd binnen twee werkdagen na ontvangst contact met ons op de nemen. Wij lossen het dan voor u op.

Installatie verzorgt kacheldeal.nl NIET. Wij richten ons volledig op het zo scherp geprijsd mogelijk aanbieden van kachels. Ideaal voor klanten die bijvoorbeeld al een bestaand, goed, rookkanaal hebben en daar een nieuwe kachel op willen aansluiten. Wij raden altijd aan om bij twijfel of onvoldoende kennis een vakkundig installateur te raadplegen of in te schakelen. Onze kachels voldoen aan de strengste Europese normen, maar goede installatie is noodzakelijk en essentieel. Denk er dus goed over na wat je wilt en wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn, zeker als het gaat om een pelletkachel. 

Voor de beste prestaties van uw pelletkachel raden wij aan een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren door een erkend installateur.

Lees ook onze algemene voorwaarden