Selecteer een pagina
Aanbieding!

Kookhaard America

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

4950,00 4199,00

Kookhaard America heeft heel veel mogelijkheden.  Een groot fornuis met 2 kookplaten met (inclusief ringen), geschikt voor kleine tot erg grote pannen. De grote oven biedt heel veel mogelijkheden om gerechten te grillen, bakken of braden. Doordat er veel ruimte voor hout is, kan deze kachel een vermogen opbouwen tot bijna 12 kW. Zo kun je naast koken een ruimte tot 330 m3 verwarmen. Onderin bevinden zich twee lades waar bestek, eetgerei en pannen opgeborgen kunnen worden. Let vooral ook op de speciale kacheldeal.nl prijs!

Levertijd circa 3 weken

Eigenschappen

Stoken en koken is met de America de ideale combinatie! Een echte topper met veel mogelijkheden die een ware lust voor een oog is. 

 

Extra informatie

Vermogen 11,6 kW
Te verwarmen ruimte 333 m3
Rendement 82,6%
Afmetingen (B x H x D) 860 x 1280 x 60 mm
Gewicht 321 kilo
Verbruik 3,5 kg/uur
Diameter rookkanaal 160 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads