Selecteer een pagina

Kookhaard Rosa

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

1750,00

Een prachtige nostalgische vrijstaande kookhaard. Dat is de Rosa van La Nordica Extraflame. Met deze kookhaard kun je koken, bakken, braden en grillen. Daarnaast hou je je huis er ook nog eens mee warm. De Rosa is in verschillende kleuren waaronder bordeaux rood, pergamena en speksteen te leveren. Uiteraard voor een zeer scherpe prijs bij kacheldeal.nl

Levertijd circa 3 weken

Rosa kookhaard

De Rosa beschikt over een grote kookplaat bestaande uit gietijzeren ringen, aan de rechterzijde een ruimte om water op te warmen, een ruime diepe oven en een grote vuurruimte waardoor ook grote stukken hout gebruikt kunnen worden.

Geniet van het vlammenspel van deze kookhaard en bereid de lekkerste gerechten. De kookhaard heeft zich de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld en heeft een rendement van ruim 80%.  

 

Extra informatie

Vermogen 6,5 kW
Te verwarmen ruimte 185 m3
Rendement 78,9%
Afmetingen (L-H-B) 1030x851x666 mm
Gewicht 197 kilo
Verbruik 1,7 kg/uur
Diameter rookkanaal 120 mm

La Nordica Extraflame

La Nordica Extraflame is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads