Selecteer een pagina

Kookhaard Suprema

Merk: LA NORDICA EXTRAFLAME

2800,00

De Suprema kookhaard met twee grote kookplaten is echt een topper onder de fornuizen! Het prachtige vlammenspel is een genot om te bekijken tijdens het koken, bakken of braden. Deze nostalgische haard zorgt ervoor dat je kunt genieten van heerlijke gerechten. De stookruimte is behoorlijk ruim is om naast het koken ook de keuken en/of woonkamer heerlijke te verwarmen. De Suprema is verkrijgbaar in 4 fantastisch kleuren.

Levertijd circa 3 weken

Kookhaard Suprema

De ruime oven maakt het mogelijk om meerdere ovenschotels tegelijk te plaatsen. De Suprema beschikt aan de onderzijde over extra opbergruimte.

 

Extra informatie

Vermogen 8,5 kW
Te verwarmen ruimte 244 m3
Rendement 78%
Afmetingen (B x H x D) 974 x 860 x 660 mm
Gewicht 220 kilo
Verbruik 2,6 kg/uur
Diameter rookkanaal 150 mm

La Nordica

La Nordica is toonaangevend op het gebied van houtkachels. Dit Italiaanse topmerk loopt constant voor om te voldoen aan steeds scherpere veiligheids- en milieu-eisen. De techniek in combinatie met fraai Italiaans design maken de houtkachels van La Nordica een aanwinst voor elke ruimte. Het assortiment is zeer uitgebreid. Of je nu kiest voor modern, klassiek of rustiek: er is altijd een geschikt model te vinden. En bij Kacheldeal.nl altijd voor de scherpste prijs!

 

Downloads