Selecteer een pagina

Pelletkachel Ravelli Whisper 7

Merk: RAVELLI

2390,00

Een zeer mooie pelletkachel met goede techniek. Dat is de Ravelli Whisper 7, de opvolger van de Natural 7. Deze ronde pelletkachel wordt standaard geleverd met afstandsbediening en heeft een prachtig vlambeeld. Een extra luchtkanaal creëert een kussen van lucht tussen de vlam en het keramische glas, waarmee voor enkele uren helderheid wordt gegarandeerd. De lucht voor de verbranding wordt direct van buiten gevangen, dit zorgt voor een omgeving in huis die gezonder en schoner is. Deze pelletkachel is een ideale en economische warmtebron waarmee je een ruimte tot wel 160m3 kunt verwarmen. Ideaal als sfeer- en bijverwarming in grotere ruimtes en hoofdverwarming van kleinere ruimte als een serre of aanbouw. De Whisper is verkrijgbaar in het zwart, brons of wit.

Levertijd ca 2 weken

Eigenschappen

Hieronder vind je alle eigenschappen van de pelletkachel Ravelli Whisper 7. Bij kacheldeal.nl zijn we volledig transparant in wat je kunt verwachten. Dit model wordt standaard geleverd met touch afstandsbediening, maar heeft geen WiFi module waardoor je dit model niet met een app kunt bedienen. De stevige bouw en de fraai afgewerkte kwaliteit maken dit model tot een aanwinst in elke ruimte. De Ravelli Whisper 7 is voorzien van gebruiksvriendelijke lade voor het verzamelen van de verbrande as. De Ravelli Whisper 7 is een waardige opvolger van de Natural 7 en bij kacheldeal.nl is dit gegarandeerd de beste deal! Zie je kachels elders goedkoper? Laat het ons gerust weten.

 

Geïnstalleerd thermisch vermogen (kW) 4.6 – 7.2
Afmetingen B x H x D (mm) 504 x 1040 x 561
Uurverbruik – min / max (Kg / h) 0,90 – 1,50
Rendement (%) 94,6 – 92,2
Rookuitvoer achter (Ø mm) 80
Tankinhoud (Kg) 18
Brandduur min / max (h) 12 – 19
Nettogewicht (Kg) 140
Energielabel A++

Ravelli Pelletkachel

Zeer betrouwbaar, de nieuwste technieken en een lust voor het oog. Het Italiaanse Ravelli is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van pelletkachels. En dat zie je terug in de details. Een hoogwaardige afwerking, luxe uitstraling en een mooi rustig vlambeeld is wat deze pelletkachels kenmerkt. Ravelli levert pelletkachels, cv pelletkachels en inbouw pelletkachels. Vanzelfsprekend voldoen alle pelletkachels aan alle strenge Europese normen.

 

Downloads