Selecteer een pagina

Pelletkachel Ravelli RV 80

Merk: RAVELLI

1890,00

De Ravelli RV80 is een pelletkachel met een gezellige uitstraling. Mede door het uitmuntende vuur is deze pelletkachel bijna niet meer van een echte houtkachel te onderscheiden.

De Ravelli RV 80 pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in je woonkamer dankzij het regelbare vermogen. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heb je altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd.

Levertijd 2-3 weken

Eigenschappen

De Ravelli RV80 komt standaard met afstandsbediening. Daarnaast is deze pelletkachel ook te bedienen met het uitklapbare bedieningspaneel aan de bovenzijde van de kachel. Met de afstandbediening kun je ook aangeven dat de kachel over bijvoorbeeld 3 uur in een bepaalde stand moet gaan branden. Erg handig.

RDS Systeem
Het nieuwe ingebouwde RDS systeem zorgt er automatisch voor dat de verbranding van de pelletkachel optimaal is. Zo brandt de Ravelli RV80 in ieder unieke situatie optimaal. Een bijkomend voordeel is dat het rendement stijgt en dat het pelletverbruik daalt.

Hieronder vind je alle eigenschappen van de RV 80.

Uitgegeven vermogen (kW) 3.1 – 8
Afmetingen B x H x D (mm) 521 x 1016 x 522
Uurverbruik – min / max (Kg / uur) 0.65 – 1.67
Rendement (%) 92.2 – 90.5
Rookuit achter (Ø mm) 80
Tankinhoud (Kg) 15
Brandduur min / max (h) 9 – 23
Elektrisch vermogen tijdens bedrijf (W) 110
Nettogewicht (Kg) 115

Ravelli Pelletkachel

Zeer betrouwbaar, de nieuwste technieken en een lust voor het oog. Het Italiaanse Ravelli is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van pelletkachels. En dat zie je terug in de details. Een hoogwaardige afwerking, luxe uitstraling en een mooi rustig vlambeeld is wat deze pelletkachels kenmerkt. Ravelli levert pelletkachels, cv pelletkachels en inbouw pelletkachels. Vanzelfsprekend voldoen alle pelletkachels aan alle strenge Europese normen.

 

Downloads